Algenkweek

Algenkweek: landbouw van de toekomst in praktijk

NIR analyse systemen

NIR analyse systemen worden door de voortschrijdende technieken steed kleiner, geavanceerder en goedkoper, daarmee komt een steeds grotere gebruikersmarkt in beeld, die gebruik kan maken van de ongekende mogelijkheden van NIR analyse technieken. Niet langer is het noodzakelijk om kostbare, tijdrovende en omslachtige monstername procedures , laboratorium analyses en administraties in te zetten om kwalliteit en samenstelling van producten te bepalen. Met NIR technologie heeft u direct de samenstelling van uw product op uw beeldscherm staan. In veel gevallen gaat het daarbij ook nog eens om non-destructieve metingen, waardoor uw product zelf behouden blijft.

Harmsano heeft, in samenwerking met Dynalynx een zeer compact en prijsgunstig NIR meetsysteem ontwikkeld dat (mede daardoor) zeer breed inzetbaar is.

Een dergelijk systeem wordt toegepast voor het inline meten van drijfmest samenstelling op bv een mesttank, of de kwaliteit van aardappels ten behoeve van aardappelsorteer systemen, of de bepaling van de houdbaarheid van bloembollen.

Wij kunnen voor uw specifieke behoefte een passende NIR oplossing ontwikkelen inclusief calibratielijn en registratie en uitlezing van resultaten op een Webplatform.

meetkop NIR systeem voor inline drijfmest analyse

meetkop NIR systeem voor inline drijfmest analyse